Background Image
Table of Contents Table of Contents
Previous Page  6-7 / 120 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 6-7 / 120 Next Page
Page Background

STEAK

ART 1210

RUNDSFILETPURE IN PORTIES

ART 1031

STEAK CHATEAU BRIAND

ART 103

STEAK ROYAL

ART 108

WESTERN BIEFSTUK

ART 1057

STEAK TENDRESSE

ART 105

MENUSTEAK

ART 1051

STEAK BUDGET

ART 1174

IERSE ANGUS STEAK

ART 14510

IERSE ANGUS TOURNEDOS

ART 109

STEAK KRAAI

ART 1160

ENTRECÔTE

ART 11601

ENTRECÔTE MINUTE

ART 117

WESTERN RIB EYE ZONDER BEEN

ART 1170

WESTERN RIB EYE IN PORTIES

ART 116

ENTRECÔTE ZONDER BEEN

ART 118

CONTREFILET DUNNE LENDE

ART 1182

CONTREFILET ONTVET & ONTVLIESD

ART 1171

IERSE ANGUS RIB EYE ZONDER BEEN

ART 11710

IERSE ANGUS RIB EYE IN PORTIES

RUNDSVLEES

ENTRECÔTE

ART 117

ART 103

ART 1160

ART 122

CÔTE À L’OS

ART 1220

WESTERN CÔTE À L’OS

ART 1176

WESTERN RIB EYE MET BEEN

ART 1172

IERSE ANGUS RIB EYE MET BEEN

ART 121

RUNDSFILETPURE

ART 1451

IERSE ANGUS OSSENHAAS

ART 145

RUNDSFILETPURE NIET-EUROPEES

ART 195

RUNDSFILETPURE ARGENTIJNS

ART 115

ROSBIEF FILET D’ANVERS

ART 114

ROSBIEF PLATTE BIL

ART 113

ROSBIEF DIKKE BIL

ART 1150

CARPACCIO

ART 132

RUNDSTOOFVLEES

ART 1321

RUNDSTOOFVLEES EXTRA MAGER

ART 1322

RUNDSSTOOFVLEES IN REEPJES

ART 1391

FILET MIGNON - HEART OF RUMP

ART 1392

HEUP SMALLE KANT

ART 139

HEUP

ART 140

LIESKOGEL

ART 1192

IERSE STRIPLOIN

ART 146

IERSE BABYTOP

ART 165

SIMMENTAL BABYTOP

ART 128

RUNDSTONG BEVROREN - PER KARTON

ART 129

RUNDSTONG BEVROREN - LOS PER STUK

ART 127

RUNDSTONG VERS

ART 1270

RUNDSTONG BEVROREN - INLANDS

ART 102

SOEPVLEES ZONDER BEEN

ART 101

SOEPVLEES MET BEEN

ART 1091

KRAAI

CÔTE À L’OS

FILETPURE

ROSBIEF

GEHELE STUKKEN

STOOFVLEES

DIVERSE

ART 124

RUNDSLEVER

ART 125

RUNDSLEVER IN PORTIES

ART 126

RUNDSSTAART

ART 135

RUNDSBEENDEREN

ART 1350

MERGPIJPEN

ART 1351

MERG

ART 122

ART 121

ART 114

ART 1392

ART 132

BelgischWit-Blauw of Blanc Bleu Belge:

het superieure ras voor topkwaliteit!

Belgische origine:

Ieder stukje rundsvlees dat wij versnijden is 100% van

belgische oorsprong. Elke week, traditiegetrouw,

geslecteerd uit het Belgisch Wit-Blauw ras. Daarna

wordt het 2 weken gecontroleerd gerijpt. Dit zorgt voor

mals, sappig en smaakvol rundsvlees van topkwaliteit!

6

MEER BESTELINFORMATIE - SURF NAAR

WWW.DEKEYZER-OSSAER.BE

MEER BESTELINFORMATIE - SURF NAAR

WWW.DEKEYZER-OSSAER.BE

VLEES °

RUNDSVLEES

VLEES °

RUNDSVLEES

7