Background Image
Table of Contents Table of Contents
Previous Page  2-3 / 120 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 2-3 / 120 Next Page
Page Background

ASSORTIMENT

VLEES

2

RUNDSVLEES........................................ 4

KALFSVLEES......................................... 6

VARKENSVLEES.................................... 8

LAMSVLEES......................................... 10

KONIJN................................................ 12

GEVOGELTE 14

KIP....................................................... 16

KALKOEN............................................. 18

PARELHOEN........................................ 19

KLEIN GEVOGELTE.............................. 20

WILD.................................................... 21

VERSE

22

BEREIDINGEN

VLEESBEREIDINGEN.......................... 24

GEHAKTBEREIDINGEN....................... 32

SALADEBEREIDINGEN........................ 40

CONVENIENCE 42

MAALTIJDCOMPONENTEN................ 44

VARKEN............................................... 44

KALF & RUND..................................... 47

GEVOGELTE......................................... 48

GEHAKT PRODUCTEN......................... 50

BEREIDE SCHOTELS........................... 52

FRITUUR & SNACKS........................... 56

SAUSEN & SOEPEN............................ 57

CONVENIENCE - VEGETARISCH......... 44

VEGETARISCH...................................... 58

CONVENIENCE - VOLY STAR.............. 44

KIP & KALKOEN.................................. 60

ECONOMY............................................ 62

CULINAIR MET SAUS.......................... 62

CULINAIR ZONDER SAUS................... 63

CHARCUTERIE..................................... 64

VLEESWAREN 66

KOOKWAREN....................................... 68

SALAMI................................................ 74

GEZOUTEN & GEROOKT...................... 76

PATÉ & MOUSSES............................... 78

KOPBEREIDINGEN.............................. 79

GROENTEN 82

VERSE GROENTEN.............................. 84

CONVENIENCE.................................... 87

DIEPVRIES GROENTEN....................... 88

VIS

90

DAGVERSE VIS..................................... 92

DIEPVRIES VIS..................................... 95

VISBEREIDINGEN................................ 97

DIVERSE FOOD 98

ZUIVEL & KAAS................................. 100

APERITIEF & TAPAS.......................... 106

BROOD & BANKET............................ 108

IJS & SORBET.................................... 112

Het is onze missie om onze klanten kwaliteitsvolle vleesproducten te bieden,

zodat hun consument van een lekkere maaltijd kan genieten!

Daarnaast willen wij via gespecialiseerde foodpartners verse voedingsproducten

aanbieden die deze maaltijd kunnen aanvullen.