KONIJN
ART 6891
Het vlees van konijn heeft een malse
en verfijnde structuur
Portioneren van vlees is onze tweede natuur.
That’s what we do!
BOUT & RUG
ART 650
KONIJNENBIL
ART 6240
KONIJNENRUGFILET
ART 624
KONIJNENRUG MET BEEN
ART 6890
KONIJNENMEDAILLON
ART 615
KONIJN VERS
ART 616
KONIJN DIEPVRIES
ART 6150
KONIJN IN STUKKEN
ART 689
KONIJNENSTOOFVLEES DIEPVRIES
ART 6891
KONIJNENSTOOFVLEES VERS
ART 6892
KONIJNENBOVENDIJVLEES
RAGOUT
ART 6240
GEHEEL
ACHTER DE
SCHERMEN
Tracering, van riek tot vork
Met ons bedrijfseigen ERP software-
systeem zijn wij er toe in staat een
perfecte, geautomatiseerde tracering te
garanderen.
Alles begint met vakkennis
Onze portioneurs hebben een jarenlange
ervaring als het op portioneren aankomt.
Dat maakt nog altijd het verschil tussen
goed, en waar wij altijd voor gaan,
het allerbeste. De belangrijkste rol dat
onze vakmensen hierbij spelen is het
classificeren vandespierdelenopmalsheid,
het vinden van de juiste draadrichting en
het beoordelen van het resultaat. Zodat u
kunt genieten van topkwaliteit.
STERK IN PORTIONEREN!
HOOG-TECHNOLOGISCH
UITGERUST
Meer bestelinformatie?
Door eenvoudige ingave van het artikelnummer in het
zoekveld van onze e-commerce, krijg je snel alle nod-
ige bestelinformatie te zien.
Surf naar
www.dekeyzer-ossaer.beDe virtuele slager,
één snede per seconde
Een ambachtelijke snit, tot op een gram
nauwkeurig, aan hoge snelheid. Het kan,
wij doen het elke dag opnieuw!
High speed sortering
Elke stukje vlees wordt gescreend en
gaat in één beweging over onze weeg- en
sorteerlijn. Zo kunnen wij exacte porties
aanbieden.
Verpakking: de laatste
belangrijke stap
Na een perfecte portionering is het
van groot belang de porties goed te
bewaren. Dit gebeurt altijd vacuüm,
in het best passende formaat.
14
MEER BESTELINFORMATIE - SURF NAAR
WWW.DEKEYZER-OSSAER.BEMEER BESTELINFORMATIE - SURF NAAR
WWW.DEKEYZER-OSSAER.BE15
VLEES °
KONIJN
VLEES °
PRODUCTIE