GEZOUTEN & GEROOKT
HAMMEN
ART 809 - ART 836
ART 810 - ART 811
ART 809
TIPO PARMA HAM
ART 836
TIPO PARMAHAM GESNEDEN
ART 8360
PARMAHESP IN JULIENNE
ART 8091
PARMAHAM MET KROON
ART 8092
PARMAHAM IN BLOKVORM
ART 855
GANDAHAM
ART 8550
GANDAHAM GESNEDEN
ART 810
COBOURG
ART 811
COBOURG GESNEDEN
ART 853
VLAAMSE WOUDHAM
ART 8530
VLAAMSE WOUDHAM GESNEDEN
ART 8532
ZWARTE WOUDHAM
ART 85320
ZWARTE WOUDHAM GESNEDEN
ART 85501
GANDAHAM REEPJES
ART 8601
PATA NEGRA MET BEEN
RUND
ART 858
ART 858
GEROOKTE FILET D’ANVERS
ART 8580
GEROOKTE FILET D’ANVERS GESNEDEN
ART 8584
PASTRAMI GEROOKT
ART 85840
PASTRAMI GESNEDEN
ART 869
GEROOKTE RUNDSTONG
EEND
ART 843
GEROOKTE EENDEBORSTFILET
ART 8430
GEROOKTE EENDEBORST GESNEDEN
KIP
ART 8393
GEROOKTE KIPPENFILET
KALKOEN
ART 85433
AMBACHTELIJK GEROOKTE KALKOENFILET
LAM
ART 863
GEROOKTE LAMSBOUT
PAARD
ART 859
GEROOKTE PAARDEFILET
ART 8590
GEROOKTE PAARDEFILET GESNEDEN
SPEK
ART 813 - ART 833
ART 813
GEROOKT SPEK
ART 8130
GEROOKT SPEK GESNEDEN
ART 833
GEROOKTE SPEKREEPJES
ART 812
GEZOUTEN SPEK
ART 8120
GEZOUTEN SPEK GESNEDEN
ART 8331
GEZOUTEN SPEKBLOKJES
ART 8121
PANCHETTA
ART 81210
PANCHETTA GESNEDEN
ART 853 - ART 8530
BACON
ART 814
GEROOKTE BACON
ART 8140
GEROOKTE BACON GESNEDEN
ART 8141
GEROOKTE BACON DIEET
ART 8143
FILET DE SAX
ART 81430
FILET DE SAX GESNEDEN
ART 814310
FILET DE SAX DIEET GESNEDEN
ART 8154
FILET DE YORK
ART 81540
FILET DE YORK GESNEDEN
ART 8122
COPPA
ART 814 - ART 8140
ART 85840
Wist je dat...
Zouten, roken en drogen van vlees een eeuwenoude
techniek is om vlees lang te bewaren.
Bevolkingsgroepen die dicht bij de kust woonden hadden
geluk of waren slim genoeg om te ontdekken dat zij zout
konden produceren door zeewater te laten verdampen.
Dit zout verzamelden ze om niet alleen hun eten meer
smaak te geven maar ook om de houdbaarheid te
verlengen. Toen ze dit ontdekten begonnen mensen hun
vis en vlees in zout in te pakken.
Door het te laten drogen en het te bewaren in een
pekeloplossing konden ze het veilig bewaren zodat ze
het weken of zelfs maanden later konden opeten.
Iets wat voor ontdekkingsreizigers dus aardig
meegenomen was! Deze eeuwenoude traditie is ook
de reden waarom het ambachtelijk karakter nog altijd
gekoppeld wordt aan deze producten.
ART 821 - ART 81210
79
78
MEER BESTELINFORMATIE - SURF NAAR
WWW.DEKEYZER-OSSAER.BEMEER BESTELINFORMATIE - SURF NAAR
WWW.DEKEYZER-OSSAER.BEVLEESWAREN °
GEZOUTEN & GEROOKT
VLEESWAREN °
GEZOUTEN & GEROOKT