Background Image
Table of Contents Table of Contents
Previous Page  78-79 / 120 Next Page
Basic version Information
Show Menu
Previous Page 78-79 / 120 Next Page
Page Background

GEZOUTEN & GEROOKT

HAMMEN

ART 809 - ART 836

ART 810 - ART 811

ART 809

TIPO PARMA HAM

ART 836

TIPO PARMAHAM GESNEDEN

ART 8360

PARMAHESP IN JULIENNE

ART 8091

PARMAHAM MET KROON

ART 8092

PARMAHAM IN BLOKVORM

ART 855

GANDAHAM

ART 8550

GANDAHAM GESNEDEN

ART 810

COBOURG

ART 811

COBOURG GESNEDEN

ART 853

VLAAMSE WOUDHAM

ART 8530

VLAAMSE WOUDHAM GESNEDEN

ART 8532

ZWARTE WOUDHAM

ART 85320

ZWARTE WOUDHAM GESNEDEN

ART 85501

GANDAHAM REEPJES

ART 8601

PATA NEGRA MET BEEN

RUND

ART 858

ART 858

GEROOKTE FILET D’ANVERS

ART 8580

GEROOKTE FILET D’ANVERS GESNEDEN

ART 8584

PASTRAMI GEROOKT

ART 85840

PASTRAMI GESNEDEN

ART 869

GEROOKTE RUNDSTONG

EEND

ART 843

GEROOKTE EENDEBORSTFILET

ART 8430

GEROOKTE EENDEBORST GESNEDEN

KIP

ART 8393

GEROOKTE KIPPENFILET

KALKOEN

ART 85433

AMBACHTELIJK GEROOKTE KALKOENFILET

LAM

ART 863

GEROOKTE LAMSBOUT

PAARD

ART 859

GEROOKTE PAARDEFILET

ART 8590

GEROOKTE PAARDEFILET GESNEDEN

SPEK

ART 813 - ART 833

ART 813

GEROOKT SPEK

ART 8130

GEROOKT SPEK GESNEDEN

ART 833

GEROOKTE SPEKREEPJES

ART 812

GEZOUTEN SPEK

ART 8120

GEZOUTEN SPEK GESNEDEN

ART 8331

GEZOUTEN SPEKBLOKJES

ART 8121

PANCHETTA

ART 81210

PANCHETTA GESNEDEN

ART 853 - ART 8530

BACON

ART 814

GEROOKTE BACON

ART 8140

GEROOKTE BACON GESNEDEN

ART 8141

GEROOKTE BACON DIEET

ART 8143

FILET DE SAX

ART 81430

FILET DE SAX GESNEDEN

ART 814310

FILET DE SAX DIEET GESNEDEN

ART 8154

FILET DE YORK

ART 81540

FILET DE YORK GESNEDEN

ART 8122

COPPA

ART 814 - ART 8140

ART 85840

Wist je dat...

Zouten, roken en drogen van vlees een eeuwenoude

techniek is om vlees lang te bewaren.

Bevolkingsgroepen die dicht bij de kust woonden hadden

geluk of waren slim genoeg om te ontdekken dat zij zout

konden produceren door zeewater te laten verdampen.

Dit zout verzamelden ze om niet alleen hun eten meer

smaak te geven maar ook om de houdbaarheid te

verlengen. Toen ze dit ontdekten begonnen mensen hun

vis en vlees in zout in te pakken.

Door het te laten drogen en het te bewaren in een

pekeloplossing konden ze het veilig bewaren zodat ze

het weken of zelfs maanden later konden opeten.

Iets wat voor ontdekkingsreizigers dus aardig

meegenomen was! Deze eeuwenoude traditie is ook

de reden waarom het ambachtelijk karakter nog altijd

gekoppeld wordt aan deze producten.

ART 821 - ART 81210

79

78

MEER BESTELINFORMATIE - SURF NAAR

WWW.DEKEYZER-OSSAER.BE

MEER BESTELINFORMATIE - SURF NAAR

WWW.DEKEYZER-OSSAER.BE

VLEESWAREN °

GEZOUTEN & GEROOKT

VLEESWAREN °

GEZOUTEN & GEROOKT